

Traybake met krieltjes, radijs en zalm
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 45 min
9.73 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 kilo Krieltjes
2 stuks Rode uien
4 eetlepel Plus olijfolie
200 gram Radijs
4 stuks Zalm
3 tenen Knoflook
250 gram Yoghurt
3 takjes Dille
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak de krieltjes schoon en snijd ze door midden en snijd de ui in partjes.
2. Verdeel dit over een met bakpapier beklede bakplaat met 2el olijfolie, peper en zout. Bak dit 20 minuten af in de oven.
3. Breng intussen de zalm op smaak met peper en zout en halveer de radijs. Voeg de radijs toe aan de bakplaat, schep door, en verdeel dan de zalm tussen de groenten. Schenk de rest van de olie over de zalm en bak nog eens 15 minuten.
4. Hak intussen de knoflook fijn en meng met de yoghurt en de dille. Serveer de traybake met de yoghurtsaus.
Meer recepten in de categorie