
Asperge-Cremesoep met verse rundersoepballetjes en groenten
4 pers.
ca. 25 min
Hollands
Ingrediënten
1 bak(jes) kruidenboter
250 g rundersoepballetjes
1 zak(je) verpakking voorgebakken ciabatta brood
1 zak(je) 150 gram soepgroenten
1 l runderbouillon
1 doos(jes) verpakking Knorr Dubbelpak Soepmix Asperge-Crème
3 el olie
1/2 stuk(ken) casinobrood
2 el verse bieslook
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200º C.
Zet 1 liter runderbouillon op met de inhoud van 1 zakje asperge-crème soepmix en breng dit al roerende aan de kook.
Voeg vervolgens de soepgroenten en de gehaktballetjes er aan toe en laat het geheel nog 2 minuten zachtjes doorkoken.
Haal de korstjes van het casinobrood, snijd de sneetjes in blokjes en bak deze blokjes in een hete koekenpan met wat olie krokant.
Bak ondertussen het ciabattabrood af in de voorverwarmde oven. Strooi als laatste de bieslook over de soep.
Serveer de soep met de verse croutons en het vers afgebakken ciabattabrood en kruidenboter.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
544 kcal
Vetten
19 gram
Koolhydraten
77 gram
Eiwitten
15 gram